| تاثیر هدررفت غذا بر پایداری محیط زیستی |
| کد مقاله : 1825-CCSAMR (R1) |
| نویسندگان |
| مینا صالح نیا * |
| چکیده مقاله |
| کاهش هدررفت مواد غذایی به عنوان راهی برای بهبود پایداری محیط زیستی سیستم غذایی جهانی در نظر گرفته میشود. مقاله حاضر به بررسی مطالعات بینالمللی موجود درباره تأثیر تلفات و دورریز مواد غذایی بر پایداری محیطی، پرداخته و پتانسیل دستیابی به اهداف زیست محیطی از طریق کاهش تلفات و دورریز غذا را بررسی میکند. هدررفت غذا به طور کلی سه نوع ردپای محیطی قابل اندازهگیری را شامل میشود: انتشار گازهای گلخانهای (ردپای کربن)، فشار بر منابع زمین (ردپای زمین)، و فشار بر منابع آب (ردپای آب). این ردپاها ممکن است به نوبه خود بر تنوع زیستی نیز تأثیرگذار باشند. سیاستگذاران علاقهمند به کاهش اثرات زیست محیطی تلفات و دورریز مواد غذایی، ابتدا باید در نظر داشته باشند که کدام بعد زیست محیطی (کربن، زمین، آب) را هدف قرار دهند و کدام محصولات غذایی در صورت هدررفت، سهم بیشتری در ردپای آن بعد زیست محیطی دارند. |
| کلیدواژه ها |
| پایداری، ردپای محیط زیستی، هدررفت غذا |
| وضعیت: * پذیرفته شد، پوستر دریافت گردید، در لیست انتشار و صدور گواهی قرار گرفت |